Please ,alert me if the links do not work!

This blog continues to operate only for very good friends.
Comments and links - just personal.
Блогът остава да съществува само за много добри приятели.

вторник, 22 ноември 2011 г.

Смяна '86

Балкантон BEK 3884

7 коментара:

  1. Бихте ли оправили линка.

    Предварително благодаря... :)

    ОтговорИзтриване
  2. VladoM! Боклук зловонен! Що за гьонсурат трябва да си, за да дойдеш тук и предварително да благодариш! Не ти ли казах, да караш по-полека, че не само не преставаш, ами нямаш и капчица срам! Нищо, така поне хората ще знаят заради кого точно, линковете нещо не работят.

    ОтговорИзтриване
  3. Я пак...Нещо май си се объркал...Не знам кой е боклук зловонен, обаче знам, че нещо си оплел конците...явно ме бъркаш с някой, но не виждам причина да се държиш така. Нито те познавам, нито имам желание. А линка едва ли не работи заради мен...Така че внимавай с кого и как говориш и не си мисли че в интернет може да се скриеш...

    ОтговорИзтриване
  4. Правилно решение! И моите линкове за в бъдеще ще бъдат такива, за да видим хора като "този господин" какво ще правят, какво и откъде ще си присвояват за свое.

    ОтговорИзтриване
  5. На боклук може да говориш само ,като на боклук. Да вярно е, че не мога да се скрия в интернет, за разлика от боклуците, които го умеят.

    ОтговорИзтриване
  6. Безсилието е голяма работа ей...
    Какво ви остава ли?
    Ще ви кажа - пийте по една студена вода и докато тя се разлива по дъртофелническите ви тела си помислете що е то интернет. Не ми се вярва да сте ме разбрали затова ще ви го кажа с по-прости думи - "Който го е страх от мечка, не ходи в гората". Надявам се да съм била полезна.

    ОтговорИзтриване
  7. И не си хабете от ценното време да ми отговаряте. Нямам намерение да влизам повече тук. Всъщност едва ли някой някога освен вас е посещавал сайта, но това е друга тема...

    ОтговорИзтриване